Aquest dissabte 30 d’abril, Trobades d’Escoles de Bàsquet amb l’objectiu d’ensenyar el joc del bàsquet com a pràctica activa a nens i nenes a partir de 5 anys i fins als 12.

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va engegar aquesta temporada el nou programa d’Escoles de Bàsquet amb l’objectiu d’ajudar a créixer a les Escoles de Bàsquet donades d’alta arreu del territori. Tot plegat amb un seguit de noves eines i avantatges pels clubs, responsables i tècnics d’Escoles, com l’elaboració d’unes fitxes tècniques específiques, documents on es desenvolupen els continguts didàctics i la metodologia emprada, o una formació continuada.

Tot això sense oblidar les tradicionals Trobades d’Escoles de Bàsquet que, setmanalment, s’organitzen a tot el territori a través de les Representacions Territorials. Dirigides a nens i nenes de 4 a 12 anys, la idea d’aquestes trobades és ensenyar el joc del basquetbol com a practica activa, introduïda per jocs reglamentats amb similituds al joc real i motivada amb incentius de tipus educatius i formatius.

En aquest sentit, les properes trobades previstes per aquest cap de setmana, amb la participació de diferents Escoles de Bàsquet, són les següents:

Dissabte 23 d’abril:

– Barcelona / SE Sant Joan de Mata (Trobada d’Escoles de Bàsquet Barcelona)
– Mataró / CB Maresme Boet Mataró 3 Viles (Trobada d’Escoles de Bàsquet Barcelona)
– Viladecavalls / CB Rosella (Trobada d’Escoles de Bàsquet Barcelona)

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *