DEL 27 DE JUNY AL 29 DE JULIOL , INSCRIPCIONS OBERTES.

Adreçats a nois i noies des dels 4 fins als 16 anys, el Campus BOET MARESME  tindrà lloc del 27  de juny al 29 de juliol 

S’apropa l’estiu, torna el Campus BOET MARESME , arriba l’època d’estiu, on volem que els nois i les noies puguin gaudir-lo com es mereixen, que s’ho passin bé, que corrin i que facin rodar molt la pilota! 

ESTIU 2021

Que oferim ?

Adreçats a un públic infantil, el nostre campus té l’objectiu de potenciar l’esport del BÀSQUET i tots els seus valors associats com són el respecte, la convivència i l’autoestima. Com ho faran? Portant als nens i nenes a viure noves experiències que els i les ajudin a superar-se i a divertir-se, aprofitant totes les possibilitats que ofereixen les nostres instal·lacions, situades en un entorn inigualable.

  • Poliesportiu, Eusebi Millán. 3 pistes interiors , 3 exteriors i vestuaris 

El lema d’aquests campus és que la pràctica esportiva sigui la base perquè nens i nenes puguin gaudir d’uns dies inoblidables.

 Cada jugador/a obtindra una samarreta de REGAL i molts altres regals i sorpreses

Jugarem i farem “Bon Bàsquet” amb diferents tipus de nivells, tecnificacions bàsquet, competicions . A la platja, farem partits de 3c3. També tindrem estones d’esporti i lleure.

Cada setmana, proposarem activitats diferents, per exemple, sortides amb gincana, inflables, jocs de realitat virtual, jocs d’aigua… i tindrem excursions de tot el dia ( dijous ) al Tibidabo , illa Fantasia, Port Aventura ..etc 

Monitoratge i equip tècnic qualificat

Els monitors i monitores que conformen el campus infantil són un equip d’especialistes amb formació universitària en ciències de l’activitat física i de l’esport, educació física infantil i psicopedagogia; monitors i directors d’activitats de Lleure infantil i juvenil i tècnics superiors en animació d’activitats físiques i esportives.

Al capdavant d’aquest grup humà Aberto Peña Gómez , actual genrent del nostre club . Que completa un equip humà que conté tots els ingredients perquè els campus esportius siguin espais de seguretat i diversió amb una gran organització i un alt nivell de professionalitat. 

Un any més, les inscripcions així com el pagament d’aquests Campus de Bàsquet es podran fer online a través d’aquest enllaç

Les places són limitades! Farem una reunió informativa prèvia a l’inici del campus, de la qual avisarem per xarxes socials del Club.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *