Entrebanc inesperat

Jornada 19 i l’Advisoria Maresme rebia a l’Almeda, un equip que tot i estar en la part baixa de la classificació li va posar les coses molt difícils en el partit d’anada.

Des del salt inicial, l’Almeda va deixar clar quin era el seu objectiu, guanyar el partit des de la defensa. Primers minuts molt bons de la defensa visitant que deixava en zero a sis el marcador al cap de cinc minuts de partit. Lucia Serrano inaugurava el marcador al sisè minut amb dos tirs lliures. Els següents minuts van continuar igual, l’Advisoria sense anotar i l’Almeda sumant poc a poc, fins a un parcial de 2 a 12. Una reacció en els darrers minuts va fer que les jugadores locals s’apropessin i disminueixin la diferència, acabant 9 a 14.

El segon i tercer quart van estar ambdós equips molt igualats, un alt nivell ofensiu que va fer que el marcador sigues molt baix. L’Almeda no aconseguia escapar-se, però les maresmenques no eren capaces d’apropar-se al marcador. També van ser minuts condicionats pels àrbitres, que van canviar de criteri en moments determinats, fent que els equips passessin de tenir moltes faltes a permetre molt de contacte en el joc.

L’inici de l’últim quart arrancava amb un 29 a 36. Les jugadores de l’Almeda van sortir amb una marxa més i van aprofitar els primers minuts per marxar del marcador i donar un cop moral a les jugadores locals, deixant una diferència de més de 15 punts amb dos triples forçats. Els últims minuts de partit l’Advisoria va pressionar tota la pista i va poder recuperar algunes pilotes que li van permetre fer bàsquets fàcils i maquillar el marcador final de 39 a 49, donant-li la cinquena derrota de la temporada.

Blanca Garcia amb 4 punts i 5 rebots va ser la jugadora més valorada de l’Advisoria Maresme (8).

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Bad Request"
}
See here for documentation.