Victòria molt treballada

Després d’un cap de setmana d’aturada de la competició, el Mataró Parc Maresme rebia a casa el CB Zaragoza, un equip que encara no coneix la victòria.

Els jugadors locals van saltar a la pista de joc molt concentrats, amb les estructures ofensives molt clares i amb molta intensitat defensiva, un tret característic d’aquest conjunt. Els jugadors de l’Oriol Valls ràpidament van començar a sumar punts al marcador, punts que venien de totes les distàncies i que deixava sense opcions a la defensa rival. L’equip visitant, per contra, xocava amb el mur defensiu i no aconseguia el primer bàsquet en joc fins a gairebé la meitat del primer període.

Així doncs, amb el gran treball del conjunt que vesteix de blanc, s’arribava al descans amb un marcador de 48-29.

La represa va tenir un altre color. Els jugadors de Saragossa van intentar capgirar el marcador, aconseguint punts ràpids al contraatac i proposant una defensa en zona que dificultava molt l’atac del Mataró Parc Maresme. L’avantatge, que havia estat de més de 20 punts, es reduïa a només 6 quan falten 2 minuts per acabar el partit, però els locals, Malgrat l’esgotament, van saber controlar el ritme del partit i sumar la segona victòria de la temporada.

Gran actuación del David Romero (20 punts) i de l’Albert Barquets (amb una valoración de 30). Destacar també el debut de l’Eloi Vicente, jugador del Sènior 1, que ha debutat amb el primer equip del Club.