LA LLIGA EBA ES REESTRUCTURA

Primer va ser la suspensió de la primera jornada, a la que se li va sumar l’aturada parcial de la segona i, finalment es va decidir que fins al 7 de novembre no començaria.

Ara, i després del decret del Gobierno de l’Estat d’Alarma i el Toc de Queda, les federacions de bàsquets de la conferència C de la Lliga EBA (Aragó, Balears i Catalunya), s’han posat d’acord i, amb el vistiplau de tots els Clubs, han proposat un nou format de lliga en què es minimitza el risc de contagi per Covid-19.

La decisió no ha estat fàcil, i s’han tingut en compte molts factors, tant esportius com econòmics. Però l’esport en general, i, en el nostre cas, el bàsquet en concret, fa molt temps que pateix restriccions i que ha posat en pràctica mesures d’higiene i autoprotecció que alteren el nostre dia a dia però no la nostra passió i les nostres ganes de gaudir d’allò que més ens agrada.

Així doncs, la conferència C de la Lliga EBA passa de tenir 3 grups a tenir- 5, de 7 equips cadascun. La competició començarà el cap de setmana del 7 i 8 de novembre i tots els jugadors i staff tècnic s’haurà de fer un test PCR abans de cada partit.

Falta saber si la situació i el risc de rebrot evolucionen favorablement i es poden començar a obrir els poliesportius per tal de poder gaudir de l’espectacle del bàsquet amateur.

El Mataró Parc Maresme, jugarà al grup 5, i s’enfrontarà a l’AE Badalonès – Dimonis, el CE Bisbal Bàsquet, el Club Maristes Ademar de Badalona, el Club Joventut de Badalona, el Club Bàsquet Sant Antoni d’Eivissa i el CB Zaragoza

La lliga començarà el cap de setmana del 7 de novembre. El Mataró Parc Maresme debutarà a casa davant el Badalonès.