A casa també guanyen

L’Advisoria Maresme aconsegueix la segona victòria de la temporada davant l’ Azulejos Moncayo Helios en un partit marcat per la defensa El conjunt mataroní després de guanyar en el seu primer partit en el camp de l’Andraxt rebia a l’Helios que la setmana passada va perdre davant el Sant Josep. L’Advisoria només comptava amb 9 jugadores a causa de les baixes de Marta Arbizu i Laura
Salmeron.

El partit va començar amb un bon inici per part de l’equip local (8-2), gràcies a la intensitat defensiva. Però el conjunt aragonès va pujar el llistó i es va refer del parcial per acabar el primer quart amb un 14-12.

Un segon quart magnífic de l’Advisoria Maresme va fer que les jugadores locals aconseguissin una bona avantatja per allunyar-se en el marcador. Dos triples de Laura Soria i l’encert des de la línia de tir lliures (8 d’ 11), acompanyat d’una bona defensa, va fer que el parcial fos de 24 a 9. El marcador indicava un 38 – 21 a la mitja part.

El tercer quart va començar amb un triple de l’Helios, però les jugadores de Jordi Vizcaíno no van baixar el braços i van continuar marcant el ritme del partit a partir de la defensa i el domini en el rebot. L’encert exterior i un altre cop en els tir lliures, va deixar amb una avantatge de 21 punts al final del tercer quart, que encarrilava el partit per l’Advisoria.

L’últim quart va estar marcat per les pèrdues de pilota i les continues substitucions d’ambdós equips. Tot i això les jugadores del Maresme també es van emportar l’últim quart (15-13), que deixava un marcador final de 71 a 46 i donava la segona victòria de la temporada a l’Advisoria Maresme.

Destacar l’actuació d’Olga Ruano que amb 13 punts i 12 rebots va ser la jugadora més valorada del partit.