Victòria amb autoritat

L’Advisoria Maresme va tenir un gran debut, que sense ser brillant, li va valer per a portar la iniciativa durant tot el partit i portar-se la victòria des del bonic i amable poble d’Andratx.

De bon inici, les de Jordi Vizcaino, van imposar un bàsquet ràpid i intens amb una circulació ràpida que li permetia tirs alliberats des de més enllà de 6,75. Les balears, no es rendirien fàcilment i encara que en cap moment es van posar davant en el marcador, si es mantenien molt a prop.

En el segon acte, les nostres noies van començar a marcar diferències importants. L’encert en el perímetre i el pes interior de les del Maresme deixaven el partit decantat encara que ni molt menys sentenciat.

Després del descans, el partit va perdre una mica de ritme. La bretxa en el marcador va oscil·lar entre els 15 i els 20 punts en tot moment.

L’últim quart, amb el partit molt en favor visitant, no va tenir molta més història que la diferència final en l’electrònic (60-84).

Primera victòria en una pista on l’afició empeny, i on estem convençuts que les locals aconseguiran tirar molts partits endavant.

Agrair al CB Andratx l’ajuda i l’amabilitat perquè el nostre viatge fos molt més fàcil.

Si els testos Covid ens deixen, la pròxima jornada rebrem al Azulejos Moncayo Helios de Saragossa. Serà el dissabte 24 a les 18 h a l’Eusebi Millan.