Lluita i coratge

Un derbi sempre és un derbi. Malgrat que siga en pretemporada. A més, aquest derbi tenia un regust classificatori, ja que el guanyador del partit quedaria automàticament classificat per a jugar la Final a 8 de la Lliga Catalana EBA. Amb aquesta premissa, i amb el factor pista desfavorable, ahir el Mataró Parc Maresme va tancar la fase de grups de la competició a la pista de la Unió Esportiva Mataró.

El matx va enfrontar els dos equips de la ciutat, dos equips amb un estil de joc molt diferent i en moments diferents d’estat de forma. Un derbi, però, que com sempre, es va viure amb tensió i nervis dins i fora de la pista.

Tot i la igualtat al marcador, el partit va tenir clarament dos moments molt diferenciats: la primera part va ser de domini i iniciativa visitant. El nostre Sènior va imposar el seu estil de joc col·lectiu i engrescador, però la falta d’encert de cara a cistella i, sobretot, la falta encara de complicitat i coneixença dels jugadors va penalitzar molt. 

La segona part va tenir color groc, la UEM és un equip que porta molts minuts jugant junts i es coneixen i coneixen els derbis, els sabem gestionar millor. En aquest punt, l’experiència va ser la clau.

Victòria local que deixa el Mataró Parc Maresme fora de la competició, però que dóna molt bones pistes de la bona direcció del projecte esportiu que està conduint l’Oriol Valls.