Entrenadors TOP per equips TOP

Aquesta setmana s’ha fet oficial el fitxatge dels dos entrenadors pers als sèniors A del Club.

Pel que fa l’ Advisoria Sènior A Femení, que competirà a LigaFemenina2, comptarem amb l’experiència i l’estil únic del Jordi Vizcaíno. El Jordi va arribar al Boet Mataró fa 3 temporades, procedent del Femení Sant Adrià, i en el debut de l’equip a Copa Catalunya va portar l’equip a la part alta de la classificació, aconseguint la classificació per la Final4 a Liga Femenina 2 que guanyà amb solvència a Andratx. Amb l’equip taronja ha disputat dues temporades a la segona categoria estatal, amb alts i baixos, però sempre amb l’objectiu de superar-se partit a partit. En aquesta nova etapa només podem desitjar-li molta sort i encerts.

L’Oriol Valls serà l’encarregat de dirigir el Mataró Parc Sènior A Masculí en el format renovat de la Liga EBA. L’Oriol arriba de França, on ha demostrat ser garantia d’èxit proclamant-se sots campió en l’última edició completa de la National 1, la tercera divisió de la lliga nacional francesa i col·leccionant molts èxits en els prop de set anys que ha estat a Le France. A més, l’Oriol és un dels organitzadors i entrenador principal del NCAA Spanish Tour, fet que li ha aportat moltes experiències també amb el basquet nord-americà, com per exemple, la d’haver viscut de primera mà, el mètode de treball dels Campions de 2019, Virginia Cavaliers.