portada noticies

Un trident de luxe

Si heu seguit les Xarxes Socials del Club, ja haurem vist que hem presentat al trident del Club, les tres persones que encapçalaran l’estructura i posaran les bases del Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles.

En Quim Navarro, amb més de cinquanta anys vinculat al món del bàsquet, és el president. Ell serà qui representi institucionalment el Club, l’amfitrió els dies de partit. Tindrà l’honor de presidir el que segurament serà el Club més gran en nombre de llicències de Catalunya, un títol digne de menció.

L’Alberto Peña, portarà la gestió administrativa del Club, assumeix la gerència i d’ell dependrà que tot quadri. Se li presenta una tasca complicada, 50 equips, 4 pavellons i localitats no serà fàcil, però confiem que el repte és tant atractiu que hi posarà seny i cor per tirar-ho endavant.

En Carles Canals, serà el referent a nivell esportiu. Ell gestionarà, junt amb un equip de coordinadors, les diferents seccions del Club: masculins, femenins, cistella petita, cistella gran, escola de bàsquet… Molts jugadors i moltes jugadores que gràcies a ell, segur que gaudeixen del bàsquet d’allò més.

portada noticies