Victòria importantíssima!

L’Advisoria Maresme guanya amb suor i esforç el partit de la jornada 18 a casa d’un combatiu Segle XXI.

En un primer període en què les locals van tenir molt encert de cara a cistella, sobretot en el tram final del quart, aconseguint un avantatge de +10 punts, les jugadores del Maresme es refan i abans de la mitja part van aconseguir capgirar el marcador.


La segona part va tenir un ritme elevat, amb intercanvis de possessió constants i marcador ajustat. Als darrers minuts del partit, però les visitants van aprofitar-se de la seva maduresa per aconseguir suma runa nova victòria.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Bad Request"
}
See here for documentation.