Derrota sobre la botzina

Partit molt ajustat a la Plana. El Mataró Parc Maresme va patir dissabte una nova derrota davant l’Ademar de Badalona. 

Els jugadors locals van agafar un lleuger avantatge en el primer període de joc, que es va anar reduint a mesura que se n’anaven succeint els minuts fins a arribar a l’empat a 61 quan faltaven 30 segons per finalitzar el partit. Algun error defensiu, un tir desencertat, un rebot no controlat i els locals van aconseguir una fatídica cistella sobre la botzina que condemnava als jugadors del Maresme a sumar una nova derrota en el marcador.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Bad Request"
}
See here for documentation.