Victòria a Saragossa

Dissabte les noies de l’Advisoria Maresme van viatjar a Saragossa per disputar el partit corresponent a la jornada 17 davant l’Azulejos Moncao Helios.

Tot i que el primer punt del partit el van fer les locals, les jugadores del Maresme ràpidament van començar a anotar i capgirar el marcador, aconseguint en els primers minuts del període un avantatge de més de 7 punts. La reacció blava no es va fer esperar i el marcador es va anar ajustant al llarg del primer període.

El partit va ser un costant estira-i-arronsa, amb les visitants dominant en tot moment el marcador, però sense aconseguir trencar el partit i amb una diferència favorable de 7-8 punts que les permetia jugar tranquil·les alhora que les obligava a mantenir la tensió per una possible remuntada local.

En el darrer temps, però, tot va canviar i les jugadores de Jordi Vizcaíno van exposar tota la seva capacitat anotadora, augmentant el ritme ofensiu i la velocitat de joc.

Marcador final de 57 a 78, que permet al primer equip femení del club seguir al capdavant de la lluita per la tercera plaça a la classificació amb un balanç de 12 victòries i 5 derrotes.