Ja n’hi ha prou!

Ja n’hi ha prou! L’esport és, salut, és educació, és benestar!

Aquest matí més de 50 persones entre jugadors i jugadores, entrenadors, pares, mares i directiva ens hem reunit davant l’Ajuntament per cridar ben fort que JA N’HI HA PROU! Que l’esport ha de ser considerat una activitat essencial, que volem tornar a entrenar amb normalitat i que volem que tornin les competicions.

Hem demanat a la Generalitat de Catalunya, que torni a permetre l’activitat esportiva. Els Clubs hem aplicat totes les mesures de protecció i prevenció de la Covid-19, hem adaptat els entrenaments, hem vist menyspreada la nostra activitat i s’ha demostrat que l’esport és segur i que el nombre de contagis en la nostra activitat és molt reduït.

A la concentració, en la que alguns membres del Club han llegit el manifest de la plataforma Ja n’hi ha prou, l’entitat convocadora de les mobilitzacions que s’estan produint arreu de Catalunya, ens han acompanyat la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, la Sra. Beatriz Delgado, i Sra. Alicia Romero, diputada al Parlament de Catalunya i estretament lligada al món del bàsquet. Gràcies per ser-hi!

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Bad Request"
}
See here for documentation.