La defensa guanya partits

Jornada 16 i l’Advisoria rebia al CB Andratx en una setmana plena de partits, on va guanyar a casa del femení Sant Adrià, però, va perdre a casa contra el Lima Horta.

L’equip necessitava guanyar per acabar amb un balanç positiu i seguir en les posicions davanteres de la lliga.

L’enfrontament començava amb un triple de la Laura Soria en la primera jugada seguit d’una cistella de l’Olga Ruano que va causar la impressió de ser un partit amb molta anotació de les locals. Tot i això, moltes pèrdues de pilotes i males decisions, vam fer que les maresmenques tinguessin pocs llançaments durant tot el quart. Però la bona defensa de les jugadores va minimitzar els perills de les mallorquines, deixant-les només en 7 punts (15-7).

El segon quart va començar igual d’estancat, moltes errades per part dels dos equips
que feia que l’anotació fos molt baixa. Però un cop més la defensa va ajudar l’Advisoria a recuperar pilotes i poder córrer, sumat a un bon domini del rebot ofensiu, van fer un parcial de 13 a 2, que servia per marxar al descans amb un ampli marcador de 32 a 13.

En el tercer quart les jugadores locals van voler trencar el partit del tot, i amb una bona actuació ofensiva de l’Olga Ruano amb 8 seguits sense errada, posaven una diferència de més de 20 punts que deixava sentenciat el partit.

L’últim quart va ser el més igualat, on cap dels dos equips va destacar més que l’altre.
Un quart que es va fer llarg a causa dels temps morts de l’entrenador de l’Andratx, però que va servir a l’Advisoria per repartir minuts a les jugadores, on van poder sumar totes per aconseguir l’onzena victòria (55-33).

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Bad Request"
}
See here for documentation.