Comencen l’any amb victòria!

Important victòria de l’Advisoria Maresme a la pista del Femení Sant Adrià.

L’inici del matx va ser molt igualat, amb algunes ratxes favorables tant per les locals com per les visitants que provocava alternances constants en el marcador. La intensitat anotadora i el gran treball defensius dels dos equips feia que al s’arribés al descans amb un 32-33 favorable als interessos de les jugadores del Maresme.

La segona meitat va ser molt diferent, les jugadores de Jordi Vizcaino va ser més precises ofensivament i aconseguien aturar molts dels atacs sant adrianencs. El partit es va començar a trencar a poc a poc fins a arribar al resultat final de 59-74.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Bad Request"
}
See here for documentation.