Derrota contra el líder

L’Advisoria Maresme tancava la primera volta rebent al líder de la lliga, el FC Barcelona, a casa. L’equip blaugrana es presentava invicte davant un Maresme que venia de perdre contra el Viladecans l’última jornada. Tot i això, es presentava un partit molt interessant, que ja havíem viscut a la final de la Copa. L’inici del partit va ser un primer tast de què ens esperaria, màxima intensitat i molta pressió en defensa per part dels dos equips. La bona defensa va provocar que els dos equips llencessin tirs molts forçats, i els percentatges van ser molt baixos. Un parell de llançaments molt oberts que van entrar més la provocació de la tercera falta de l’Olga Ruano, va permetre al Barça posar-se per davant del marcador al primer quart, tot i la bona defensa de les maresmenques (13-17).

El segon quart va continuar en la mateixa línia defensiva, molta intensitat defensiva que va donar feina als àrbitres, on no va deixar clar el seu criteri, fent que les jugadores locals cometessin moltes faltes. Les jugadores del Barça, van carregar molt bé el rebot ofensiu i van poder marxar del marcador fins a una diferència de 14 punts, però en els dos últims minuts, l’Advisoria va aconseguir fer un parcial de 8 a 0 per tornar al partit (25-31).

L’inici del tercer quart no va ser el més desitjat per al conjunt de Jordi Vizcaíno. Les barcelonines van sortir molt inspirades, molt encert des de la línia exterior i moltes cistelles senzilles després de robar pilota, les van fer créixer tant davant com a darrere, i van forçar moltes pèrdues i mals llançaments a l’Advisoria, on van aconseguir deixar-les amb només 6 punts (31-52).

L’últim quart va ser una reacció molt bona de l’Advisoria. La defensa en zona 2-3 va col·lapsar l’equip rival on van fer el pitjor quart ofensiu del partit. Tot i l’expulsió de Jordi Vizcaíno a mitjans del quart, les seves jugadores no van abaixar els braços i van poder “maquillar” el marcador amb un 52 a 63 final.

La Mireia Vila va ser la jugadora més valorada de l’Advisoria amb 12 punts i 4 rebots (15). L’Advisoria Maresme tanca la primera volta amb un balanç de 9 victòries i 4 derrotes que el col·loquen en la tercera posició de la lliga.