Viatge amb recompensa

L’Advisoria Maresme se li presentava un partit difícil després d’una derrota contra el Femení Sant Adrià. Viatjaven a Mallorca per enfrontar-se al Clínica Áureo Sant Josep, un equip que venia de perdre per la mínima tres partits seguits davant Barça, Lima i Sant Adrià.

El partit va començar molt bé per l’Advisoria que amb dos triples de Mireia Vila va obrir el marcador i al cap de tres minuts de partit ja portaven una diferència de set punts que va obligar el tècnic local a demanar temps mort. Els darrers minuts del primer quart van estar igualats, moltes pèrdues de pilotes per part dels dos equips va provocar precipitacions a l’hora d’atacar i va deixar un marcador de 10 a 16.

Un segon quart que va continuar amb la mateixa dinàmica que el final de l’anterior, les mallorquines van aprofitar la seva altura per carregar molt el rebot ofensiu, donant segones oportunitats i evitant que les maresmenques poguessin córrer. La bona defensa de l’Advisoria va permetre seguir per davant el marcador però sense poder escapar-se (21-29).

En la segona part, el conjunt de Jordi Vizcaíno va treballar molt bé defensivament, van deixar els sis primers minuts sense anotar al conjunt local i augmentant a poc a poc la diferencia en el marcador, però amb dos triples el Sant Josep es va poder apropar i obligava les jugadores visitants a seguir lluitant (33-44).

No va ser fins l’últim quart on l’Advisoria va poder agafar una còmoda diferència de 15 punts que li va permetre jugar més ordenats i reduir el nombre de pilotes perdudes. Les jugadores catalanes van poder tancar el partit amb un 49 a 65, que li dóna la vuitena victòria abans d’encarar el derbi de la setmana vinent.

Gran partit de Mireia Vila que amb 21 punts, 5 triples i 4 rebots va ser la jugadora més valorada del partit (25).