Victòria molt treballada

Després d’un cap de setmana d’aturada de la competició, el Mataró Parc Maresme rebia a casa el CB Zaragoza, un equip que encara no coneix la victòria.

Els jugadors locals van saltar a la pista de joc molt concentrats, amb les estructures ofensives molt clares i amb molta intensitat defensiva, un tret característic d’aquest conjunt. Els jugadors de l’Oriol Valls ràpidament van començar a sumar punts al marcador, punts que venien de totes les distàncies i que deixava sense opcions a la defensa rival. L’equip visitant, per contra, xocava amb el mur defensiu i no aconseguia el primer bàsquet en joc fins a gairebé la meitat del primer període.

Així doncs, amb el gran treball del conjunt que vesteix de blanc, s’arribava al descans amb un marcador de 48-29.

La represa va tenir un altre color. Els jugadors de Saragossa van intentar capgirar el marcador, aconseguint punts ràpids al contraatac i proposant una defensa en zona que dificultava molt l’atac del Mataró Parc Maresme. L’avantatge, que havia estat de més de 20 punts, es reduïa a només 6 quan falten 2 minuts per acabar el partit, però els locals, Malgrat l’esgotament, van saber controlar el ritme del partit i sumar la segona victòria de la temporada.

Gran actuación del David Romero (20 punts) i de l’Albert Barquets (amb una valoración de 30). Destacar també el debut de l’Eloi Vicente, jugador del Sènior 1, que ha debutat amb el primer equip del Club.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Bad Request"
}
See here for documentation.