Invictes a casa

La jornada número 9 enfrontava a l’Advisoria Maresme contra l’Anagan Stadium Casablanca, tots dos equips venien de guanyar en la jornada anterior.

El partit va començar amb molt de ritme i intensitat per part dels dos bàndols. Les jugadores aragoneses van marcar una ofensiva precipitada amb llançaments molt ràpids que va donar l’oportunitat a l’Advisoria a buscar situacions còmodes per anotar, però el desencert en atac va fer que només poguessin aconseguir un avantatge de 5 punts en el primer quart (12-7).

En el segon quart les maresmenques van començar a jugar més organitzades, i quan semblava que podien marxar del marcador un parcial de 0 a 10 per les jugadores de Casablanca, van donar la volta al marcador i es posaven per davant per primer cop. L’Advisoria va saber reaccionar ràpidament i amb dos triples seguits, tornaven a liderar el partit i amb un bon final de quart, marxaven a la mitja part amb un 32 a 21.

En el tercer quart cap dels dos equips va agafar el control i amb una intensitat defensiva i un atac molt esverat, els dos equips van acabar en empat al tercer quart. No va ser fins a l’últim quart que l’equip de Jordi Vizcaíno va posar una marxa més, i amb un quart excel·lent en defensa i un atac molt fluid, les jugadores locals van posar una diferència de 22 punts (64 a 42), amb una victòria més treballada del que sembla.

Destacar l’actuació de Blanca Garcia que va dirigir molt bé l’atac de l’Advisoria, i amb 8 punts, 5 rebots i dues pilotes recuperades va ser la jugadora més valorada del partit (15).

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Bad Request"
}
See here for documentation.