Còmoda victòria a l’Olímpic

L’Advisoria Maresme visitava la pista del Joventut de Badalona per acabar aquesta setmana plena de partits. Després de la derrota davant el Lima-Horta i una victòria molt patida contra el Segle XXI, les maresmenques necessitaven guanyar aquest partit per tornar amb bones sensacions.

L’inici del partit no va ser el més desitjat per les jugadores visitants, la penya va sortir amb molta intensitat defensiva i va aconseguir aturar l’atac rival. Era el minut 4 de partit i el marcador era de 6 a 2 favorable a les jugadores locals. L’Advisoria Maresme va reaccionar i en menys de 5 minuts va canviar la dinàmica total del partit amb un parcial de 0 a 17 amb 3 triples (2 Olga, 1 Cristina) que donava un avantatge de 13 punts en el primer quart (6-19).

La resta del partit va suposar un molt bon plantejament tàctic de l’equip de Jordi Vizcaíno, van saber trobar l’avantatge en la pintura que va fer que les tres interiors es combinessin amb 35 punts ( 13 Cristina, 12 Arbizu, 10 Olga). La diferència de 15 punts no canviava en el marcador, tot i la bona actitud de les jugadores verd-i-negres, però la intensitat i la serietat amb què van treballar les jugadores visitants durant tot el partit va fer que no tinguessin cap oportunitat d’apropar-se en el partit.

El resultat final 46-63 que dóna la sisena victòria a l’Advisoria Maresme.

La Mireia Vila va ser la jugadora més valorada del partit (18) amb 9 punts i 11 rebots..

res

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Bad Request"
}
See here for documentation.