Gran victòria a domicili

Gran victòria del Mataró Parc Maresme en una pista molt complicada. La Bisbal venia de guanyar a Vic, i Quart i de posar moltes dificultats a la UEM a la Lliga Catalana. A més de guanyar a la pista de l’Ademar. La Bisbal és un equip amb una base molt sòlida i consolidada que porta 3-4 anys junts amb 4 incorporacions que els converteix en un dels equips més perillosos de la categoria (Torrent, PlanasJimenez, Montalba)

Va ser un partit molt físic on vam aconseguir treure’ls del seu ritme de partit fet que va provocar un 2 de 22 en tirs de tres, vam arribar al final de partit sabent administrar el treball fet els tres primers quarts.

Volem destacar la feina d’equip i els jugadors que tenien menys protagonisme, però que a causa de les 3 baixes que arrossegàvem han hagut de fer un pas endavant.

Aquesta victòria ens dóna molta confiança per encara els partits següents i consolida la feina feta aquest inici de temporada.

 

Fotos: Diari de Girona