Es trenca la ratxa

Es recuperava el partit de la primera jornada entre el Lima-Horta i l’Advisoria Maresme, que es va ajornar per motius de la pandèmia. Ambdós equips arribaven en molt bona forma, cap coneixia la derrota, i es disputaria un partit clau entre dos dels equips de dalt de la taula de classificació.

Cap dels dos equips va començar encertats i vam haver d’esperar al minut 3 de partit a què la Mireia Vila obrís el marcador amb un triple. Les locals van posar una marxa més i van aconseguir un parcial de 10 a 2 que obligava a Jordi Vizcaíno a demanar temps mort. Les jugadores de l’Advisoria van saber reaccionar i es van apropar al marcador amb una mínima avantatge per al Lima Horta de 14 a 12.

En el segon quart es van intercanviar els papers. Les primeres a fer un parcial van ser les jugadores de l’Advisoria anotant 11 punts, amb 3 triples en els primers 5 minuts. Però el Lima-Horta no va llençar la tovallola i va donar la volta al marcador posant l’empat a 30 a la mitja part.

El tercer quart va estar ple d’imprecisions per part dels dos equips, poc encert i moltes pilotes perdudes. Amb les poques cistelles, cap equip va aconseguir avantatge. Quan semblava que el partit aniria a l’últim quart empatant en el marcador, les jugadores locals van pujar el nivell defensiu i després de diverses recuperacions, va fer un parcial d’11 a 3 que les deixava amb un avantatge de 10 punts (50-40).

Les mataronines van intentar remuntar el partit, però es van topar amb un Lima-Horta molt inspirat, que amb 5 triples van marxar en el marcador i amb una diferència de 18 punts i un resultat final de 69 a 51 que trencava la ratxa de victòries i provocava la primera derrota en lliga de l’Advisoria Maresme.

L’Olga Ruano amb 12 punts i 6 rebots va ser la jugadora més valorada de l’Advisoria Maresme (16).