Quarta victòria seguida

La jornada número set enfrontava a l’Advisoria Maresme contra el GEIEG UniGirona a l’Eusebi Millan. Les mataronines encaraven el primer partit d’una dura setmana on hauran de disputar uns altres tres, i les gironines volien seguir en la bona dinàmica després de guanyar el seu primer partit de la temporada davant el CB Andraxt.

L’Advisoria Maresme va començar amb un nivell molt que va posar un ràpid 8 a 0 de parcial en molt pocs minuts, les jugadores visitants no van poder fer cap tir còmode en els primers minuts. Després del temps mort, l’equip gironí es va poder refer, però l’encert des de la línia exterior (4 triples) va obrir una diferència en el marcador de 10 punts al final del quart (21-11).

En l’inici del segon quart l’ofensiva de les jugadores locals va estar entrebancada, però a partir de la defensa van començar a poder generar atacs que feia augmentar la diferencia en el marcador.

L’Advisoria va provocar que l’UniGirona només pogués anotar
dues cistelles en joc en aquest quart i posava un marcador de 36 a 18 a la mitja part.

En la segona part el conjunt de Jordi Vizcaíno no va baixar el braços i van seguir sumant punts i a marxar en el partit. Una segona part amb moltes rotacions que permetia donar descans a totes les jugadores. El tercer quart acabava amb una diferència de més 23 punts (53-30). En l’últim quart les jugadores visitants van estar més encertades i van aconseguir retallar 3 punts, però que no eren suficients per evitar la quarta victòria seguida de l’Advisoria Maresme, que segueix sense conèixer la derrota en la lliga.

Gran actuació d’Olga Ruano que amb 18 punts i 6 rebots va ser la jugadora més valorada

del partit i la segona de tota la jornada (28).

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Bad Request"
}
See here for documentation.
 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Bad Request"
}
See here for documentation.