Sotscampiones!!

S’ha escapat, in extremis, el trofeu de la Lliga Catalana LF2 2020 per a les noies de l’Advisoria Maresme. Malgrat el resultat final del partit, les maresmenques han fet un bon paper, demostrant lluita i entrega davant d’un rival difícil com ho és el Barça CBS. Un equip complet en tots els sentits i amb unes jugadores experimentades i contundents a la pista.

Per la seva banda, les noies de Jordi Vizcaíno han tornat a demostrar ganes de jugar i ho han fet lluitant fins a l’últim moment per a la victòria de la primera gran final d’aquesta temporada singular. De fet, la Covid19 ha anul·lat les dues semifinals de la Lliga Catalana LF2, que s’havien de celebrar aquest cap de setmana, i passar directament, amb només un partit jugat a la gran final contra l’equip blaugrana.

Les noies d’Isaac Fernández han dominat els primers minuts però, l’Advisoria Maresme ha reaccionat a temps amb grans jugades de Mireia Vila (7 punts) i Sara Vujacic (4). Tot i arribar per darrere en el tram decisiu, l’Advisoria Maresme no s’ha rendit i encara han demostrat més esforç i ganes. Les de Jordi Vizcaíno, liderades per Vila i Vujacic, han clavat un parcial espectacular de 17-2 que ha capgirat completament l’escenari de la final: d’un 47-56 per al Barça CBS s’ha passat a un 64-58 favorable a les maresmenques. Aquest parcial en contra, però, tampoc ha aturat les jugadores del Barça CBS, que no s’han rendit i han aconseguit dur el partit fins a la pròrroga (66-66).

La lesió de Marta Arbizu en una acció fortuïta ha marcat un punt d’inflexió que ha fet sumar una distància d’11 punts al marcador i que ha acabat, a la pròrroga, proclamant campió de la XVII Lliga Nacional Catalana Femenina a l’equip blaugrana.