Domini absolut

Domini absolut del Mataró Parc Maresme en la seva estrena en la competició oficial. El Sènior A Masculí del Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles va iniciar la seva participació en la fase de grups de la Lliga Catalana EBA aquest diumenge a casa, davant el Ripotrans Lliçà d’Amunt.

En un partit atípic, amb el poliesportiu buit i després de tants mesos sense competició, els dos equips van oferir un bon partit, amb molt bones accions, i duels directes entre jugadors sobradament coneguts.

Els locals, que també van tenir errades típiques de pretemporada, van proposar un partit ràpid, amb intensitat ofensiva, i joc col·lectiu en atac.

Un primer període clau, amb un resultat 15-6 favorable als blancs, va deixar molt clares les intencions de l’equip entrenat per l’Oriol Valls. Alguns estira-i-arronsa provocat pel desencert ofensiu en el segon temps donava vida als visitants, que veien com la diferencia en el marcador s’escurçava minut a minut.

La segona part va tenir un guió similar, el tercer quart va ser clarament per als jugadors de Mataró, que van tornar a posar distància en el marcador i va saber jugar amb la tranquil·litat suficient per a mantenir-la fins al final.

L’equip va deixar bones sensacions a pista, coneixedors que encara els queda molt de treball per endavant, seguiran treballant en la mateixa línia que ho han fet fins ara, buscant la complicitat de tots els membres de l’equip i automatitzant moviments, sobretot en les jugades ofensives.

Bones sensacions que es tradueixen, també, en il·lusió i entusiasme, primer per encarar el pròxim partit, el derbi local al Josep Mora davant la Unió Esportiva Mataró d’aquí a dues setmanes, i segon per proposar-se objectius ambiciosos per a la lliga regular, que està a punt de començar.