Classificació agredolça

La Federació Catalana de Basquetbol ens acaba de comunicar la suspensió del partit que l’Advisoria tenia previst a la pista del GEiEG Unigirona aquest dissabte. Dues jugadores de l’equip gironí han donat positiu en Covid-19 i l’equip sencer està confinat.

La suspensió d’aquesta jornada valida el resultat del primer partit, en el que l’Advisoria Maresme va vèncer per 16 punts, com a resultat de la fase de grups. Per tant, l’equip del Maresme es classifica per a la Final a Quatre que està prevista per al cap de setmana del 26 i 27 de setembre al Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

Des del Club volen enviar una forta abraçada al GEiEG Unigirona, lamentem molt els contagis que la situació que està passant l’equip, que entenem que no és fàcil. Desitgem una ràpida recuperació a les jugadores afectades. Volem seguir trobant-nos a les pistes amb totes vosaltres!