Estrena amb victòria!

LAdvisoria Maresme s’ha estrenat aquesta tarda a casa, en un partit molt especial. Després de més de sis mesos amb les competicions aturades, avui el Pavelló Municipal Eusebi Millán de Mataró ha tornat a posar el marcador en marxa per al primer partit oficial del Club: el sènior femení Advisoria Maresme de Lliga Femenina 2 s’ha enfrontat al GEiEG Uni Girona en la primera jornada de la fase de grups de la Lliga Catalana LF2.

L’equip local ha proposat un partit amb un ritme elevat, amb molta rotació, fet que ha permès tenir la iniciativa i construir el joc des de la defensa procurant sempre atacs dinàmics i amb molt moviment de pilota. Al descans les mataronines dominaven clarament el marcador amb un contundent 41-23.

La represa després del descans no ha estat bona, errades en defensa i poc encert en atac han provocat que les gironines, fidels al seu estil de joc i a la seva gran capacitat de competició, ha aconseguit retallar distància en el marcador i reduir a menys de 10 punts l’avantatge local. Una bona reacció de les maresmenques les ha portat a millorar la defensa i connectar més en atac per poder gaudir dels darrers minuts de joc amb comoditat al marcador i competitivitat a la pista.

Final, 81-66. 15 punts d’avantatge per afrontar el partit de tornada el proper cap de setmana a la pista del GEiEG Uni Girona. Caldrà esperar encara 7 dies per saber si les maresmenques es classifiquen per a la següent fase de la competició.

Un molt bon tret de sortida per al primer equip femení del club, per una temporada que promet ser emocionant!