Publicat el calendari de Liga EBA!

Divendres va publicar-se, per fi, el calendari de la Liga EBA Grup C, el grup dels equips del nord-est de la competició entre els quals està el nostre sènior A Masculí. I sopresa! HI HAURÀ DERBI MATARONÍ!

El Mataró Parc Boet començarà la competició a casa, el 18 d’octubre, davant el DM Group Mollet i finalitzarà la fase regular sis mesos després, el 17 d’abril, també a casa, davant el CB Granollers 1-pisos.com.


Per gaudir del derbi més enèrgic de la lliga haurem d’esperar a la jornada 8. EL primer es jugarà al Millán, el 13 de desembre i la tornada es disputarà el cap de setmana de 21 de març al Palau Josep Mora. Segur que seran dues cites imperdibles en el calendari dels amants del basquetbol.


Pel que fa als desplaçaments: ja en la segona jornada l’equip haurà d’agafar l’avió i viatjar a Eivissa, on l’espera el Sant Antoni Ibiza Feeling. Per terra, visitaran Saragossa en dues ocasions: la jornada 9 el Mataró Parc Maresme s’enfrontarà a casa del Opel Zavisa Alfindén CB, i ja a la segona volta de la competició, la jornada 15, tornaran a la capital d’Aragó per disputar el matx davant el Azulejos Moncayo CBZ.


La resta de rivals, tampoc seran fàcils, i visitarem en repetides ocasions ciutats tan basquetbolístiques com Badalona i Girona. Si voleu descarregar-vos el calendari complet, podeu fer-ho en aquest enllaç.