Ja hi ha calendari de LF2!!

Aquest matí s’ha sortejat el calendari de la temporada 2020/21 de Liga Femenina 2.

Si fa uns dies es van donar a conèixer els 14 equips que formarien el grup C de la competició (format pels equips de Catalunya, Aragó i les Illes Balears), avui, al voltant de les 12 del migdia, la Federación Española de Baloncesto ha publicat el calendari, jornada a jornada, d’una lliga que segur serà molt emocionant!

L’Advisoria Maresme debutarà el cap de setmana del 3-4 d’octubre, a la pista del Lima-Horta Barcelona, equip amb qui ja es va enfrontar la temporada passada i tancarà la lliga regular el 27 o 28 de març, amb un altre desplaçament, aquest cop davant el Barça CBS.

Per viure els derbis més apassionants, davant el Germans Homs – UE Mataró, haurem d’esperar a la jornada 11 (8 de desembre) que es disputarà el partit de la primera volta al Poliesportiu Municipal Eusebi Millán i al retrobament, que serà en la jornada 24 (el 13 de març) al Palau Josep Mora.

La fortuna ha volgut que els dos desplaçaments obligats en avió es disputin en la primera volta: la jornada 3 l’equip jugarà a la pista del CB Andratx – Edvaser i la J10 ho farà a Palma de Mallorca, per enfrontar-se al Sant Josep Obrer

En la segona volta tocarà fer més quilòmetres per via terrestre. La J17 es viatjarà a Saragossa per disputar el partit davant el Azulejos Moncayo Helio, la J20 visitaran Girona per enfrontar-se al GEIEG UniGirona i la J22 tornaran a la capital aragonesa per jugar a la pista de l’Stadium Casablanca.

Tot i que els dies i hores dels partits encara no estan definits, podeu descarregar-vos el calendari sencer en aquest enllaç