Fotografia del president del club

missatge del president

Benvolguts i benvolgudes.

Primer de tot, vull donar el meu agraïment al suport rebut per part dels Ajuntaments de Mataró, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt que han fet possible la fusió dels Clubs AE Boet Mataró i Bàsquet 3 Viles, per posar en funcionament el nou projecte esportiu.

Quim Navarro, president del Club

Apostem per un projecte de bàsquet de col·laboració i proximitat comarcal amb un clar caràcter obert per a tothom, que defensi el dret i valors de l’esport i, per descomptat, la igualtat.

El nou club creixerà en volum però també vol fer-ho en continguts socials i esportius, per poder garantir el projecte i el dret de tothom a fer esport. Ho farem amb qualitat, il·lusió i treball que ens portarà a assolir grans fites esportives.

Per aconseguir-ho, el projecte compta amb un equip professional amb garanties d’èxit tant a nivell de treball en bàsquet de formació com de gestió esportiva i, sobretot, amb il·lusió pel bàsquet.

També desitjo que, tots els que vivim el bàsquet, trobem el nostre espai en el Club gaudint com en els darrers anys i que tots els que ens sumem en el nou projecte defensem amb orgull els nostres colors

Per acabar agrair als sponsors i col·laboradors dels dos clubs, doncs el seu suport és essencial pel projecte.

És, per mi, un orgull presidir el Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles.

Una abraçada,

Quim Navarro i Freixas

President Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles